Suomi
Language
 • русский
 • Suomi
 • English
 • Rakentamisen ammattilaiset nopealla aikataululla

Kauttamme motivoituneita työntekijöitä rakentamiseen

Henkilöstövuokraajana Wefind tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista työvoimaa rakennusalan yrityksille eri työmaavaiheisiin ja moneen erilaiseen työtehtävään. Olemme yksi nopeimmista ja luotettavimmista työvoimavuokraajista rakennussektorilla. Henkilökunnassamme on yli 5 vuoteen rakennusalalla työskennelleitä ammattilaisia. Listoillamme on suuri määrä työvoimaa valmiina vuokrattavaksi. Toimimme kaikkialla Suomessa ja myös muualla Euroopassa, ja laajat verkostomme tuovat käyttöösi niin kotimaisen, kuin kansainvälisen työvoiman.

Miksi valita Wefind?

Nopea aikataulu

Reilusti työvoimaa valmiina listoilla vuokrattavaksi – meillä on yli 60 rakennusalan ammattilaista työsuhteessa tällä hetkellä.Motivointi kohdillaan

Rakennusalan ammattiliasemme ovat motivoituneita huolelliseen työntekoon, jonka he toteuttavat nopeasti ja tunnollisesti. Jokainen työkeikka arvioidaan, maksamme työntekijälle erinomaisesti suoritetusta työstä korotettua palkkaa.

Vuosien ammattitaito

Kaikilla työntekijöillämme on rakennusalan työkokemusta keskimäärin 5 vuodesta ylöspäin. Jokaisella on voimassa oleva työturvallisuuskortti.Tiukka laadunvalvonta

Jokainen Wefindin kautta välitetty työntekijä käy kompetenssipohjaisen haastattelun. Lisäksi työntekijä antaa kahden edellisen työnantajasuosittelijan yhteystiedot sekä suorittaa yhteistyökumppaneillamme näyttökokeen.

Yhteisymmärrys takuulla

Monikielinen, kokenut työnjohtomme varmistaa, että viesti menee aina perille, ja työt tehdään asiakkaan ohjeiden sekä aikataulujen mukaan.


Tietokannassamme on yli 800 rakennusalan kokenutta rakennusalan ammattilaista, joista löydät esimerkiksi:

  •  rakennus- ja kirvesmiehiä
  •  työmaapäälliköitä
  •  muurareita
  •  maalareita
  •  timpureita
  •  sähköasentajia
  •  rakennussiivoajia
  • rakennusalan toimihenkilöitä

Yhteistyömallimme

Työntekijä työskentelee työkohteessa joustavasti sinun yrityksesi tarpeiden ja toimintamallin mukaisesti. Työntekijä voi olla Wefindin kautta vuokratyösuhtessa tai työskennellä suoraan yritykselläsi. Voit vuokrata työvoimaa määräajaksi tai toistaiseksi, ja juuri niin monta työntekijää kuin tarvitset. Suuri osa työntekijöistämme vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiimme. 


Henkilöstövuokrauspalvelussa työsuhde solmitaan työntekijän ja Wefindin välillä. Me varustamme työntekijän asianmukaisesti sekä hoidamme työnantajavelvoitteet kuten eläkkeet, vakuutukset, palkanmaksun sekä työterveyshuollon. 


Jos vuokratyöntekijä osoittautuu niin osaavaksi, että yritykselläsi on hänen taidoilleen jatkuva tarve, voit myöhemmin palkata hänet omaan yritykseesi. Tämä vähentää rekrytointiprosessiin ja uuden työntekijän palkkaamiseen liittyviä riskejä.

Olemme keränneet rakennusalan asiakkailtamme kiitosta hyvistä työntekijöistä sekä hinnoittelusta

Wefindin asiakkaat kertovat

”Olemme palkanneet Wefindilta julkisivurakentamisen ammattilaisia kohteisiimme, ja työt ovat edistyneet aikataulussaan ja laadukkaasti.”

Oma Rakennus Oy 
Teknisen toimiston päällikkö Tommi Suominen

”Olen saanut hyvää palvelua teiltä. Työmaalle on tullut ammattitaitoinen muurari, ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. WeFind:in työnjohto saa myös aktiivisuudesta kehuja. Harvoin tällaista palvelua tarjolla.”

TEH-Rakennus Oy 
Työnjohtaja Roni Jurvala

”Olen tilannut WeFind:lta tähän menneessä 9 rakennusammattilaista ja olen ollut todella tyytyväinen heidän ammattitaitoon sekä suorituskykyyn. Sen lisäksi sain enemmän kuin tilasin eli heidän työnjohtajan avukseni perehdytykseen ja valvomiseen Tulen jatkossakin tilaamaan WeFind:lta, kun tiedän, että saan kokonaisvaltaista ja hyvää palvelua.”

RPP Rakennus Oy 
Työmaamestari Kari Jormakka

Text

Wefinding työntekijät kertovat

”Wefind ovat rehellisiä ja oikeudenmukaisia työntekijöitään kohtaan. Palkka on aina ajallaan, ja jos rakennustyömaalla tarvitaan jotain, he ovat aina valmiina auttamaan. Suosittelen ehdottomasti, ystäville on mennyt tieto jo.”

Leonid Beloussov, sähköasentaja

”Wefind-työssä pidän eniten pitkäaikoista työkeikoista sekä mukavasta pomosta. Työkavereitten kanssa on hauskaa täällä. Parasta, että saa olla oma itseensä.”

Kerro lomakkeella työvoiman tarpeestasi, vastaamme alle tunnissa