Suomi
Language
  • русский
  • Suomi
  • English

Wefindin asiakkaat kertovat

”Olemme palkanneet Wefindilta julkisivurakentamisen ammattilaisia kohteisiimme, ja työt ovat edistyneet aikataulussaan ja laadukkaasti.”

Oma Rakennus Oy 
Teknisen toimiston päällikkö Tommi Suominen

”Olen saanut hyvää palvelua teiltä. Työmaalle on tullut ammattitaitoinen muurari, ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. WeFind:in työnjohto saa myös aktiivisuudesta kehuja. Harvoin tällaista palvelua tarjolla.”

TEH-Rakennus Oy 
Työnjohtaja Roni Jurvala

”Olen tilannut WeFind:lta tähän menneessä 9 rakennusammattilaista ja olen ollut todella tyytyväinen heidän ammattitaitoon sekä suorituskykyyn. Sen lisäksi sain enemmän kuin tilasin eli heidän työnjohtajan avukseni perehdytykseen ja valvomiseen Tulen jatkossakin tilaamaan WeFind:lta, kun tiedän, että saan kokonaisvaltaista ja hyvää palvelua.”

RPP Rakennus Oy 
Työmaamestari Kari Jormakka

Text

Wefinding työntekijät kertovat

”Wefind ovat rehellisiä ja oikeudenmukaisia työntekijöitään kohtaan. Palkka on aina ajallaan, ja jos rakennustyömaalla tarvitaan jotain, he ovat aina valmiina auttamaan. Suosittelen ehdottomasti, ystäville on mennyt tieto jo.”

Leonid Beloussov, sähköasentaja

”Wefind-työssä pidän eniten pitkäaikoista työkeikoista sekä mukavasta pomosta. Työkavereitten kanssa on hauskaa täällä. Parasta, että saa olla oma itseensä.”