Suomi
Language
  • русский
  • Suomi
  • English
  • Wefindin tarina

Wefind – joustavaa ja luotettavaa rekrytointia

Me Wefindilla tarjoamme parhaat työntekijät ja parhaan osaamisen lukuisille eri ammattialoille.


Osaavien tekijöiden lisäksi takaamme vahvan ymmärryksen eri toimialoista sekä niiden joustavista tarpeista. Myös laaja euroopanlaajuinen yhteistyöverkostomme on hyödyksi kotimaisia markkinoita vaivaavassa työvoimapulassa.

  

Nämä kolme tekijää – osaavat työntekijät, vahva toimialojen ymmärrys sekä laaja kontaktiverkosto – muodostavat Wefindin vakaan pohjan. Niistä on saanut alkunsa myös Wefindin tarina.

Näkemystä ja kokemusta kymmenen vuoden ajalta

Wefindin perustaja Grigor on kokenut rakennusalan tekijä ja tuntija – hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana työskentelemällä rakennusapulaisena kesäisin. Uransa aikana Grigor on työskennellyt useissa eri rakennusalan tehtävissä LVI-töistä laatoitukseen ja sähkötöihin, ja hän ymmärtää rakennusalan prosessit alusta loppuun saakka kuin omat taskunsa.

 

Grigoria on aina ajanut eteenpäin vahva palo yrittäjyyteen. Jokainen työ on ollut mahdollisuus tutustua rakennusalaan syvemmin ja mennä tavoitteita kohti päämäärätietoisesti. Hänen unelmanaan on jo nuoresta saakka ollut perustaa yritys, jossa voisi yhdistää alan vahvan osaamisensa, ideointikykynsä sekä taitonsa löytää ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Vuonna 2015 unelma toteutui ja oli aika alkaa tuoda yhteen työntekijöitä ja työnantajia rakennusalalla. Ihmislähtöinen Grigor haluaa auttaa mahdollisimman monia ihmisiä löytämään haluamansa työpaikan. 

Kansainväliset kontaktit ja osaajat keskiössä

Grigorilla oli jo valmiiksi kontaktit kunnossa useaan suuntaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin, mikä teki Wefindista oivallisen toimijan ammattitaitoisten työntekijöiden ja työvoimaa tarvitsevien yritysten välille.

 

Pian mukaan astui myös Arturs kontakteineen Latvian suunnalta, ja Wefind alkoi kehittyä nykyiseen muotoonsa kansainvälisten osaajien välittäjänä. Toiminta on pikkuhiljaa laajentunut ja tätä nykyä välitämme henkilöstöä myös useille muillekin toimialoille rakennusalan lisäksi.

 

Kansainvälisyys onkin meillä Wefindilla yksi oleellisimmista vahvuuksista. Välittämämme työntekijät ovat työskennelleet useissa eri maissa ja kohteissa, joten näkemystä ja kokemusta on kertynyt monelta eri kantilta. Motivaatio heillä on myös kohdillaan – Suomessa maksettu palkka parantaa työntekijän elintasoa ja mahdollistaa esimerkiksi perheen elättämisen kotimaassa.

Ketterä kumppani työvoiman välityksessä

Olemme henkilöstövälitysalan nopein reagoija – vastaamme yhteydenottoihin alle tunnissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

 

Olemme helposti lähestyttävä, aktiivinen kumppani kaikkiin vuokratyövoimakysymyksiisi.